ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Logo Fountain

Over ons

In 2022 viert Fountain zijn 50ste verjaardag.

Het bedrijf fountain onderging de laatste jaren een ware metamorfose. Waar in de loop van zijn geschiedenis de "Fountain cartridge" een centrale rol had gespeeld, heeft het bedrijf zijn aanbod uitgebreid naar professionele klanten met een breder gamma in het table top segment. Het aanbod is nu gebaseerd op drie perfect beheerste pijlers: een assortiment koffiezetapparaten, een ruim assortiment koffie en andere warme dranken en tenslotte een uitstekende dienst na verkoop.

Anniversaire des 50 ans de Fountain en 2022

De Fountain Groep is aanwezig in drie landen : België, Frankrijk en Denemarken. Het heeft 180 werknemers die elke dag meer dan 22.000 klanten bedienen. Bovendien verzekert een netwerk van onafhankelijke verdelers van Fountain de Europese dekking.

Bij Fountain zijn we trots op onze slogan "The Good Mood Supplier". Onze missie is om onze klanten te helpen een "#GoodMood" ervaring op hun werkplek te delen. Op die manier dragen wij bij tot een aangename werkomgeving voor al onze klanten, maar ook voor al onze medewerkers.

Dejeuner chez Fountain
Photo d'équipe

Een andere belangrijke beweging binnen onze onderneming is die van de duurzame ontwikkeling. Daartoe is voor 2021 een actieplan opgesteld dat ons in staat zal stellen de evolutie naar een duurzamer bedrijf in te zetten.

Benieuwd naar onze producten en diensten?
Neem contact met ons op of volg ons op onze sociale netwerken.

Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Contacteer ons