NIEUWS OVER FOUNTAIN

In deze rubriek ontdekt u alles over de wereld van Fountain, de nieuwste trends in de sector en tips & tricks om samen met uw werknemers nog intenser te genieten van elke koffiepauze.

ZIJ PRATEN OVER ONS!

We waren al enkele jaren klant bij een bekende leverancier van capsulemachines, maar we waren erg teleurgesteld: hun verkoopteams hielden totaal geen rekening met onze behoeften en hun telefoonplatforms bleken vreselijk onpersoonlijk.

We vroegen online een offerte aan bij Fountain voor een nieuwe machine. Binnen een halve dag werden we gecontacteerd door een vertegenwoordiger. Die heeft ons helpen bepalen wat we precies nodig hadden en samen hebben we de meest geschikte machine uitgekozen. We kregen zelfs een tijdje een machine te leen zodat we de kwaliteit van de koffie en andere warme dranken konden uitproberen! We zijn vrij snel voor die keuze gegaan. Onze collega’s zijn echt in de wolken, vooral de warme chocolademelk valt in de smaak nu het winterseizoen is aangebroken. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer correct. We zitten niet langer met extra kosten en verspilling door individuele capsules, want de koffie wordt nu direct in de machine gemalen. Koffiedik is een natuurlijk, biologisch afbreekbaar product, en dus gemakkelijk te recycleren.


Bedankt, Fountain!


ATELIERS D’ORVAL


18202 Saint-Amand

Vind
een verdele

Geef uw postcode in en zoek de dichtstbijzijnde adviseur!
Distributeur(s) :
09 376 80 80
Vind
uw lokale
verkooppunt
Zoeken
Door op deze website te blijven, accepteert u het gebruik voor statistische doeleinden van persoonsgegevens in verband met uw surfgedrag. Meer informatie