ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Logo Fountain
Illustration Fountain
JURA X10

JURA X10

Een onmisbare bondgenoot

De Jura X10-koffiemachine is een elegant en vernieuwend toestel dat grenzen verlegt en variatie en frisheid garandeert. Het biedt liefst 35 koffiespecialiteiten, waarvan negen koud geëxtraheerd. De koude extractie verloopt volautomatisch, waardoor de X10 over de technologisch geavanceerde Cold Brew-functie beschikt. Deze koffiemachine is uitermate geschikt voor dynamische omgevingen, zoals kantoren, seminarruimtes of ondernemingen die vaak klanten verwelkomen.

Een performante machine

De Jura X10 bereidt verschillende specialiteiten, zoals americano's, lungo's en melkdranken, met maar één druk op de knop. De koffiemachine heeft een capaciteit van 100 kopjes per dag en biedt niet alleen een ruime drankenkeuze, maar beschikt ook over een P.A.G.2+-molen, een kleurenscherm en fysieke knoppen. Dankzij het uitgepuurde en praktische design past ze bovendien in elke omgeving.

Onderhoudsvriendelijk

Het gebruik van de machine wordt dankzij het makkelijke onderhoud een stuk eenvoudiger. Bij het schoonmaken hoeft de percolatie-eenheid immers niet uit het toestel verwijderd te worden. En met de Vacuüm Clean-technologie blijft het systeem in uitstekende staat. De X10 is tot slot TÜV-gecertificeerd en garandeert op die manier een optimale hygiëne dankzij de ingebouwde spoel-, schoonmaak- en ontkalkingsprogramma's.
Icone selection

35

Icone consommations

100

Icone affichage

Touchscreen

Icone reseau-eau

ja

Icone bac

1

Icone dimension

14 kg / H470 x L373 x P461

Contacteer ons

Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Illustration Fountain
Contacteer ons