ONTDEK ons gamma aan thee & infusies

3 1ONZE THEESELECTIE Zwarte thee wordt gedurende een langere periode in de open lucht gelaten om een natuurlijke oxidatie te ondergaan. De oxidatie van groene thee wordt gestopt na het plukken. De bladeren worden blootgesteld aan hitte om hun eigenschappen intact te houden. De oogst Oxidatie Gezondheids- effecten De theebladeren worden op hetzelfde moment geoogst en gedroogd. Zwarte thee, rijk aan theaflavines, reguleert de bloedsuikerspiegel en bestrijdt diabetes en cholesterol. Geeft energie en draagt bij tot een goed humeur. Heilzaam voor hart en bloedvaten. Hoog gehalte aan polyfenolen en rijk aan antioxidanten. Vetverbrander en toxine-eliminatie, werkt tegen het vasthouden van water en bevorderd de schoonheid van de huid. Versterkt het immuunsysteem en voorkomt bepaalde vormen van kanker of cholesterol. ONZE PROEFTIPS Zwarte thee 2 ONZE VOORBEREIDINGSTIPS Bereidingstijd Temperatuur Cafeïne (80 tot 150 mg voor één koffie) 90 C° 40 - 50 mg kop 90 C° à 100 C° 4 tot 5 minuten 3 tot 4 minuten 80 C° 5 tot 6 minuten 20 - 40 mg kop Zwarte thee: Breakfast, Ceylan, Darjeeling, Yellow label tea 9h Groene thee: Jasmin Zwarte/groene thee: Citroen Thee of kruidenthee: Munt 12h Zwarte thee: Earl Grey, Darjeeling, Blue Garden, Rode Vruchten, Zwarte Bessen Groene thee: Jasmijn, China, Matcha Al onze theïne-vrije thees, rooibos en kruidenthee. 18h Lunch Namiddag pauze Kruidenthee Ontbijt of ochtendpauze De aanwezigheid van L-theanine vermindert stress en zorgt voor een ontspannend effect. Het drinken van tisane, infusie of kruidenthee is de ideale manier om te genieten van de heilzame en soms therapeutische effecten van een plant. Groene thee Kruidenthee

RkJQdWJsaXNoZXIy MTM5MDE2